Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ŞIRNAK (AA) - AK Parti Şırnak Kadın Kolları Başkanlığı üyeleri, AK Parti Kadın Kolları Başkanı ve Şırnak Belediyesi Meclis Üyesi Hatice Atan ve Belediye Meclisi Üyesi Zehra Güneş'i ziyaret etti.

        AK Parti Şırnak Kadın Kolları Başkanlığı üyeleri, 5 Aralık Kadın Hakları Günü ve Türk kadınına seçme ve seçilme hakkı verilişinin 82. yıl dönümü dolayısıyla Şırnak Belediye Meclisi'nde AK Parti üyesi olarak yer alan AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Atan ile Zehra Güneş'e ziyarette bulundu.

        Altan, kadın kolları üyelerinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek, AK Partili kadınlara teşekkür etti.

        Kadınların seçme ve seçilme hakkı elde etmesinin millet adına, demokratikleşme yolunda atılan en önemli adımlardan biri olduğunu ifade eden Altan, şunları kaydetti:

        "Bugün kadınlar, elde ettikleri demokratik haklar neticesinde siyasi, ekonomik ve kültürel hayatın içinde başarılı çalışmalara imza atmaktadır. Türk kadını 2002 yılından itibaren hayatın her alanında olduğu gibi siyasi temsilde de büyük bir başarı elde etmiştir. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın büyük teşvikleriyle kadın milletvekili, il genel meclisi üyesi, belediye başkanı ve belediye meclisi üyesi sayısı önemli ölçüde artmıştır."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şırnak haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şırnak Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler