Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        UŞAK (AA) - Uşak Emniyet Müdürlüğü tarafından düzenlenen huzur operasyonunda gözaltına alınan 79 şüpheliden 32'si tutuklandı.

        Uşak Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, farklı şubelerde görev yapan polislerin katılımıyla 25 Kasım-2 Aralık döneminde kent merkezinde değişik noktalarda "Huzur 64" adıyla bir dizi denetim gerçekleştirildiği belirtildi.

        Denetimlerde 17 bin 709 kişinin güvenlik sorgulamasından geçirildiği ve haklarında çeşitli suçlardan yakalama kararı bulunan 79 kişinin göz altına alındığı kaydedilen açıklamada, adliyeye sevk edilen bu kişilerden 32'sinin tutuklandığı bildirildi.

        Açıklamada ayrıca, polis ekiplerinin 24 saat esasıyla sürdürdüğü denetimlerde, 26 gram esrar maddesi, 21,5 gram sentetik uyuşturucu, 4 ruhsatsız av tüfeği ve 2 ruhsatsız tabanca ele geçirildiği, bin 242 aracın kontrol edildiği, çeşitli eksikler ya da kural ihlali nedeniyle 83 sürücüye trafik cezası uygulandığı, 13 aracın da trafikten men edildiği bilgisine yer verildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Uşak haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Uşak Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler