Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AMASYA (AA) - Suluova Kaymakamı Hayatı Taşdan polis uygulama noktasını denetledi.

        İlçe Emniyet Müdürü Murat Oflaz ile ilçe girişinde oluşturulan kontrol uygulama noktasını ziyaret eden Taşdan, asayiş, terör ve trafik uygulamaları hakkında bilgi aldı.

        Polislerle bir süre sohbet eden Taşdan, uygulamalarda vatandaşlardan gelen olumlu ve anlayışlı tepkilerin memnuniyet verici olduğunu belirtti.

        İlçede emniyet ve asayiş bakımından genel manada bir sıkıntı bulunmadığına dikkati çeken Taşdan, "Uygulama noktalarında vatandaşımızın seyahat özgürlüğü kısıtlanmadan kontroller yapılıyor. Her aracın 3-4 dakika süre içerisinde sorgulamaları yapılarak yollarına devam etmeleri sağlanıyor. Devletin çalışmalarına yardım etme sorumluluğu olan sürücülerimiz ve halkımız da uygulamadan memnuniyetini ifade ediyor." dedi.

        İlçe Emniyet Müdürü Oflaz da yol kontrollerinin gece gündüz aralıksız sürdüğünü dile getirerek, gün içinde 100 aracın plaka sorgulaması ile 250 kişinin genel bilgi taramasının (GBT) yapıldığını, yürütülen çalışmaların trafiğe ve güvenliğe engel bir durum oluşturmadığını söyledi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Amasya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Amasya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler