Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ANTALYA (AA) - Çok sayıda markanın yeni kreasyonlarının tanıtıldığı Dosso Dossi Fashion Show'da Arash, Brianna, Chris Thrace, Kate Linn ve Vera Brejneva sahneye çıkacak.

        Dosso Dossi Fashion Show organizasyonundan yapılan yazılı açıklamaya göre, etkinlik çerçevesinde, 14-19 Aralık tarihlerinde moda gösterileri ve konserler düzenlenecek. Çoğunluğunu Rusların oluşturacağı 30 ülkeden 5 bin kişinin katılımı ile gerçekleştirilecek şov kapsamında, tanınmış sanatçılar Arash, Brianna, Chris Thrace, Kate Linn ve Vera Brejneva konser verecek.

        Bölgedeki 5 oteli kapatarak turizme de katkı sağlaması amaçlanan ve Mardan Palace Otel'de gerçekleştirilecek Dosso Dossi Fashion Show'da, konser ve defilelerin yanı sıra Türkiye'nin en büyük maskeli balosu da yapılacak.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler