Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ANKARA (AA) - Voleybolda, CEV Erkekler Şampiyonlar Ligi'nde yer alan Halkbank, grubundaki ilk maçına yarın çıkacak.

        E Grubu'nda mücadele edecek Türk temsilcisi, ilk maçını yarın sahasında İtalya'nın Sir Sicoma Colussi takımıyla yapacak. TVF Başkent Spor Salonu'nda saat 17.30'da başlayacak karşılaşmayı Macar Laszlo Adler ile Azeri Eldar Zulfugarov hakem ikilisi yönetecek.

        Halkbank'ın İtalyan antrenörü Camillo Placi, AA muhabirine yaptığı açıklamada, zor bir maç oynayacaklarını belirterek, İtalyan ekibin iyi bir kadroya sahip olduğunu söyledi.

        "Galip gelerek Şampiyonlar Ligi'ne iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz." diyen Placi, "Bizim de uluslararası çapta yerli ve yabancı oyuncularımız var. Onlar da bizi durdurmak için çareler üretmek zorundalar. Saha, çok önemli kadroların savaşacağı bir voleybol şenliğine sahne olacak. Yüksek kalitede bir maç bekliyorum, mücadeleye hazırız." ifadelerini kullandı.

        Takım kaptanı Ivan Miljkovic ise rakip takımın, Şampiyonlar Ligi'nde zirveye oynamak için çok önemli transferler gerçekleştirdiğine dikkati çekerek, "İlk maçımızda saha ve seyirci avantajını iyi değerlendirip galip gelmek istiyoruz. Bu galibiyete ihtiyacımız var. Lige galibiyetle başlarsak gerisi gelecektir." şeklinde konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler