Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KASTAMONU (AA) - İnebolu'da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "Dövizlerinizi bozdurun" çağrısı üzerine bir çay ocağı sahibi, 100 dolar boz durana 10 çay ikramında bulunuyor.

        Hacı Mehmet Aydın Caddesinde çay ocağı işleten Alparslan Kasapoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın çağrısı üzerine iş yerinin camına "sen doları bozdur, çaylar benden" yazılı afiş asarak, 100 dolar bozdurduğuna ilişkin makbuz getirene 10 bardak çay ikram etme vaadinde bulundu.

        Kasapoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başlattığı kampanyaya kendi imkanları ölçüsünde destek olduğunu söyledi.

        Herkesin Türk lirasına sahip çıkması gerektiğine dikkati çeken Kasapoğlu, "Memleketimize herkes sahip çıkacak. Nasıl 15 Temmuz'da meydanlarda dik dur duysak, şimdi de ekonomik olarak bizi vurmaya çalışıyorlar, bu da bir darbedir. Bu darbeye karşı Cumhurbaşkanımızın arkasındayız. Bizim elimizden 100 dolara 10 çay ikram etmek geliyor." ifadelerini kullandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kastamonu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kastamonu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler