Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MERSİN (AA) - Mersin'de uyuşturucuyla mücadele kapsamında sokak satıcılarına yönelik yapılan ve dedektör köpeklerin de katıldığı iki ayrı operasyonda 172 kilo 400 gram esrar ele geçirildi, olayla ilgili 3 kişi tutuklandı.

        Mersin İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, NARKOTiM ekipleri, uyuşturucu satıcılarına yönelik iki farklı ikamete operasyon düzenledi.

        Düzenlenen ilk operasyonda 47 ayrı poşet içerisinde 8 kilo 600 gram esrar ele geçirilirken, olay ile ilgili yakalanan 1 şüpheli çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

        Aynı gün farklı bir ikamete daha operasyon düzenleyen ekipler, ev içerisinde dedektör köpekle yaptığı aramada, 47 ayrı poşetler içerisine gizlenmiş 163 kilo 800 gram esrar ve 1 elektronik terazi ele geçirildi.

        Yakalanan 2 şüpheli emniyetteki ifadelerinin ardından sevk edildikleri mahkeme tarafından tutuklandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mersin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mersin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler