Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        SİİRT (AA) - Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Gençlik Merkezi tarafından verilen ücretsiz bilgisayar kurslarına öğrenciler yoğun ilgi gösteriyor.

        Siirt Gençlik Merkezi Müdürü İrfan Tekin, yaptığı açıklamada, önceki yıllarda açılan bilgisayar kurslarına göre her yıl kursiyer sayılarında artış olduğunu söyledi.

        Katılımın böyle olması durumunda kurs sayısının da yükseleceğini belirten Tekin, yeni açtıkları kursa 50 kişinin başvurduğunu kaydetti.

        Tekin, şunları ifade etti:

        "Başvuru yapıp kursa katılamayanlar için de sonraki haftalarda yeni bir kurs açmayı düşünüyoruz. Bilgisayarlarımızın tamamı son teknolojiyle donatılmış. Kursiyerlerimizin internet kafelerde boş zamanlarını sadece oyun oynayarak ve ya sigaralı ortamlarda geçirerek zarar görmelerini istemiyoruz. Bu ortamı kurmamızdaki amaç çocuklarımızın, gençlerimizin burada hocalar eşliğinde sağlıklı bilgisayar kullanımını sağlamaktır."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Siirt haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Siirt Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler