Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        YOZGAT (AA) - Akdağmadeni ilçesinde öğrenci servis şoförlerine yönelik bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

        Öğretmenevi salonunda gerçekleştirilen toplantıda, Akdağmadeni Jandarma Trafik Tim Komutanı Jandarma Başçavuş İsmail Oysal, servis şoförlerinin uymaları gerektiği kurallar ve sorumlulukları hakkında bilgi verdi.

        İlçe Milli Eğitim Müdürü Ersoy Ceylan, toplantı sonrası gazetecilere yaptığı açıklamada, taşımalı eğitimden yararlanan öğrencilerin güvenli bir şekilde okullarına ulaşabilmeleri için çaba gösterdiklerini söyledi.

        Servis şoförlerini bilgilendirmek amacıyla bu toplantıyı düzenlediklerini ifade eden Ceylan, "Toplantıda şoförlere uymaları gereken kurallar, araçlarında bulunması gereken donanımlar hakkında bilgiler verildi. Ayrıca şoförlerimizin sorunlarını dinledik, çözümü noktasında fikir alışverişinde bulunduk." dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Yozgat haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yozgat Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler