Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MUĞLA (AA) - AK Parti İl Başkanlığı Tarım Komisyonunca başalatılan Üreten Muğla 2016 Projesi sona erdi.

        AK Parti İl Başkanlığı Tarım Komisyonunda hazırlanarak 26 Ağustos'ta Ortaca ilçesinde başlatılan Üreten Muğla 2016 Projesi, son olarak Menteşe ilçesinde yapılan çalışmayla tamamlandı.

        Projeye ilişkin AK Parti İl Başkanlığında düzenlenen değerlendirme toplantısına, İl Başkanı Kadem Mete, birlik ve ziraat odası başkanları, Gıda, Tarım Hayvancılık İl Müdürlüğü ile Orman Bölge Müdürlüğü’nden ilgili birimlerin çalışanları katıldı.

        AK Parti Muğla İl Başkanı Mete, gazetecilere yaptığı açıklamada, 26 Ağustos'ta Ortaca'da seracılarla başladıkları "Üreten Muğla" projesinin son toplantısını Menteşe’de birlik ve oda başkanlarının katılımıyla gerçekleştirdiklerini söyledi.

        Muğla ve ilçelerinde üreticilerle bir araya geldiklerini dile getiren Mete, şunları kaydetti:

        “İlçelerimizde çiftçilerimiz ve üreticilerimiz ile bir araya gelmiştik. Bugün de son olarak onların bağlı olduğu birlik başkanları ve oda başkanları ile bir araya geldik. Çok faydalı ve yararlı bir toplantı oluyor. Yıllardır bu sektörün içinde ciddi yatırımlar yapan, bu işin zahmetini çeken arkadaşlarımızla devam eden sorunları belirleyip üreticiler adına sorunları toparlıyoruz.”

        Mete, tespit edilen sorunları Muğla içinde ve Ankara'da çözüme kavuşturulabilecekler şeklinde belirleyerek, buna göre harekete geçeceklerini ifade ederek, "Gerekirse Ankara'ya giderek ilgili bakanlıklarla gerekli girişimleri yapacağız. İnşallah bunun sonucunda da bölgemizde arıcılıktan örtü altına, narenciyeden zeytine varıncaya kadar sorunları giderme açısından gereken çalışmaları yapacağız." dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler