Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ZONGULDAK (AA) - Zonguldak'ta kendisini kaçıran, daha sonra da kötü muamelede bulunan kişiyi bıçaklayarak öldürdüğü iddiasıyla tutuklanan 22 yaşındaki kadının yargılanmasına devam edildi.

        Zonguldak 2. Ağır Ceza Mahkemesindeki duruşmaya, daha önce kendisini İstanbul'a kaçırdığı iddia edilen Mustafa Özdemir'i (23) bıçaklayarak öldürdüğü iddiasıyla yargılanan sanık Deniz Sesver (22) ve avukatları katıldı.

        Maktul Özdemir’in arkadaşı tanık Ömer Kocasoy’un talimatla alınan ifadesinin okunduğu duruşmada sanık Sesver, tanığı tanımadığını ve beyanını kabul etmediğini söyledi.

        Sesver, savunmasında, tahliyesini talep ederken, mahkeme heyeti, Sesver'in cezai ehliyetinin olup olmadığının tespiti için Adli Tıp Kurumu muayene raporunun beklenmesi için duruşmayı 3 Şubat’a erteledi.

        Karaelmas Mahallesi Fındıksuyu Sokak'ta 15 Ocak'ta, kendisini zorla İstanbul'a götürmek istediğini iddia ettiği Mustafa Özdemir'i vücudunun çeşitli yerlerinden bıçaklayarak, öldürdüğü ileri sürülen Deniz Sesver, polis merkezine teslim olmuş, çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklanmıştı.

        Mustafa Özdemir'in ailesi ise oğullarının bir başkası tarafından öldürüldüğünü, zanlının da suçu üstlendiğini öne sürmüştü.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Zonguldak haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Zonguldak Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler