Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ADANA (AA) - Adana'da darbedilerek sokağa bırakılan ve kaldırıldığı hastanede olaydan bir gün sonra hayatını kaybeden Şehriban Elmas’ın cenazesi yakınlarına teslim edildi.

        Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesinden cenazesi Adana Adli Top Kurumuna getirilen Elmas'ın otopsi işlemleri tamamlandı. Ölüm haberi üzerine İzmir'in Menemen ilçesinden Adana'ya gelen baba Celal Özdemir, kızının cenazesini teşhis etti.

        Özdemir, gazetecilere yaptığı açıklamada, kızının geçen yıl zanlı İ. Elmas ile kaçarak evlendiğini ve 6 aylık bebekleri olduğunu söyledi.

        Kızının eşi tarafından şiddete uğradığını öne süren Özdemir, "Evlendikten sonra kocası her gün kızımı hiç yoktan yere dövüyordu. 6 aylık bebekleri oldu, yine adam düzelmedi kızımı dövmeye devam etti. Bir keresinde gidip kızımızı aldık. Polisler sığınmaevine yerleştirdi. Kızımı severek alıp ailesiyle birlikte öldürdü." dedi.

        Özdemir, damadı ve ailesinden şikayetçi olduğunu söyledi.

        Bazı aile yakınları da Elmas ile eşinin şiddet nedeniyle daha önce mahkemelik olduklarını, zanlının bir dönem evden uzaklaştırma cezası aldığını ileri sürdü.

        Bu arada, Şehriban Elmas’ın yapılan incelemesinde de boğazında elle boğma, vücudunun diğer yerlerinde de darp izleri olduğu öğrenildi.

        Otopsinin ardından ailesi tarafından teslim alınan cenaze defnedilmek üzere Kabasakal Mezarlığına götürüldü.

        Öte yandan, polis ekiplerinin İ. Elmas'ı yakalamak için başlattığı çalışma sürüyor.

        Adana'da darbedilerek sokağa bırakılan kadın, kaldırıldığı hastanede olaydan bir gün sonra hayatını kaybetmişti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adana haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adana Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler