Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ORDU (AA) - Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Anadolu Ajansı (AA) tarafından düzenlenen "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katılarak 3 fotoğraf beğendi.

        AA tarafından düzenlenen "Yılın Fotoğrafları" oylaması hakkında bilgi alan Vali Balkanlıoğlu, fotoğrafları tek tek inceledi. Vali Balkanlıoğlu, daha sonra Jawad al Rifai'nin çektiği "Suriyeli çocuğun gözyaşları", Arif Hüdaverdi Yaman tarafından çekilen "Aziz Mahmud Hüdayi Camisi'nin kedileri" ve Salih Zeki Fazlıoğlu'na ait "Usain Bolt" başlıklı fotoğraflara oy verdi.

        Oylamanın ardından fotoğraflarla ilgili değerlendirmede bulunan Vali Balkanlıoğlu, birbirinden özel fotoğraflarda hüzün ve sevincin yer aldığını belirtti.

        AA tarafından her yıl "Yılın Fotoğrafları" oylamasının yapıldığını ifade eden Vali Balkanlıoğlu, şunları söyledi:

        "Resimlere baktığımızda Anadolu Ajansına mensup arkadaşlarımızın dünyanın her yerine giderek çok ilginç kareler yakaladığını gördük. Haber, yaşam ve spor kategorilerinde çok güzel kareler yakalanmış. Fotoğrafların içerisinde insanı düşündüren ve insana ibret veren kareler de var. Maalesef bunlar gerçekleşebiliyor. Bazı gerçeklerle yüzleşmek zorunda kalıyoruz ama söz uçar yazı kalır denildiği gibi fotoğraflar da insanın ortak hafızasına kazınıyor."

        Balkanlıoğlu, 3 kategoride fotoğraf beğendiğini ancak diğer fotoğrafların da birbirinden güzel olduğunu vurgulayarak "Bu anlamda başta Anadolu Ajansı Yönetim Kurulu Başkanı Şenol Kazancı'yı, foto muhabirlerini ve tüm çalışanlarını çabalarından dolayı kutluyorum. İnşallah bu çabalar karşılığını bulmuştur. Hepsini yürekten tebrik ediyorum." diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ordu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ordu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler