Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        UŞAK (AA) - Uşak Ticaret ve Sanayi Odası (UTSO) ihtiyaç sahibi öğrencilere kışlık mont ve bot verdi.

        UTSO Yönetim Kurulu Başkanı Selim Kandemir yaptığı yazıl açıklamada, bu yıl il genelinde eğitim gören ihtiyaç sahibi ilk ve ortaokul öğrencilerine 600 adet mont ve bot yardımında bulunduklarını bildirdi.

        Mont ve botların ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere Milli Eğitim Müdürlüğüne teslim edildiğini, dağıtımın okul müdürlükleri tarafından yapılacağını aktaran Kandemir açıklamasında şunlara yer verdi:

        "Her yıl olduğu gibi bu yılda öğrencilerimize kıyafet yardımında bulunduk. Sosyal sorumluluk duygusuyla hareket ederek geleceğimizin temsilcisi olan çocuklarımızın ihtiyaçlarına bir nebze olsun cevap verebildiysek, katkı sağladıysak ne mutlu bize. Umarım bundan sonra bu tür yardımlar artarak devam eder."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Uşak haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Uşak Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler