Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AKSARAY (AA)- Aksaray'da, pasta işletmesi sahibi İbrahim Uslu, 300 dolar bozdurup makbuzunu getirenlere yaş pasta ikram ediyor.

        Uslu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Türk lirasını korumaya yönelik yaptığı çağrıya destek vermek için kampanya başlattığını söyledi.

        Herkesin yaşanan süreçte elinden gelen desteği sağlaması gerektiğini belirten Uslu, "15 Temmuz'daki darbeyle ülkeyi kaosa sürüklenmesini isteyenler şimdi de ekonomik olarak ülkemiz üzerinde oyun oynuyorlar. Türk lirasının korunması amacıyla esnaf olarak bizde destek olmak için her 300 dolarını bozduran vatandaşımıza yaş pasta ikramında bulunacağız. Elimizden gelen ne varsa yapmaya hazırız. Bütün esnafların Cumhurbaşkanımızın çağrısına uymalarını istiyorum. Herkesin de elindeki dövizlerini bozmaya davet ediyorum." diye konuştu.

        Vatandaşlardan Emre Koçpınar da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısı üzerine bankada bulunan 2 bin dolarını bozdurduğunu aktardı.

        Herkesin bu zor zamanlarda elindeki dövizlerini bozdurması gerektiğini bunun bir vatandaşlık borcu haline dönüştüğünü ifade eden Koçpınar, "Duyarlı bir vatandaş olarak elimdeki dolarlarımı bozdurarak vatandaşlık görevimi yerine getirdim. Herkesi bu konuda duyarlı olmaya davet ediyorum. Pastaneci arkadaşımız böyle bir kampanya başlatmış. Banka dekontunu kendisine vererek yaş pastamı aldım. Duyarlı olan herkese teşekkür ediyorum." diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aksaray haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aksaray Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler