Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ANTALYA (AA) - Özel Büyükşehir Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi öğrencileri, kendi yaptıkları serbest resim ve taş tablo çalışmalarıyla sergi açtı.

        Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Yeni Mahalle Kültür Merkezi'ndeki serginin açılışına Büyükşehir Belediye Başkan Danışmanı İbrahim Evrim, Rehabilitasyon Merkezi Kurucu Başkanı Dr. Şükran Taçoy, Genel Koordinatör Niyazi Arşın, Büyükşehir Belediyesi personeli ve sanatseverler katıldı.

        Özel Büyükşehir Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi'nde ilgi ve becerileri doğrultusunda eğitim alan, atölye çalışmalarına katılan öğrenciler, engelleri sanatla aşmanın mutluluğunu yaşadı.

        Sergi açılışında konuşan Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Evrim, Antalyalıları bu özel sergiye davet etti. Evrim, "Bu güzel sergi beni çok şaşırttı. Ortalama kalitenin çok üstünde eserler yapmış çocuklarımız. Demek ki sanatla bir terapi de sağlanıyor. Bu sergi, onlardan sanat ürünlerinin çıkabileceğini ispatlıyor. Herkesin gelip gezmesini tavsiye ediyorum." ifadelerini kullandı.

        Otuz resmin ve 10 taş tablonun yer aldığı sergi, 9 Aralık tarihine kadar ziyaretçilerini ağırlayacak.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler