Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ADDİS ABABA (AA) - Etiyopya hükümeti, ulusal gün etkinliklerini takip etmesi için çağırdığı gazetecileri Fetullahçı Terör Örgütü’ne (FETÖ) ait okulda ağırladı.

        Ülkede her yıl düzenlenen Etiyopya Ulusları ve Halkları Günü etkinliklerini izlemek için Etiyopya İletişim Ofisi ve Federal Meclisi tarafından Harar şehrine getirilen 70 kadar gazeteci şehirdeki FETÖ okuluna yerleştirildi.

        Gazeteci grubunda bulunan AA muhabirleri, etkinliğin FETÖ okulunda yapılmasına tepki göstererek programa katılmadı. Muhabirlerin itirazı üzerine Etiyopyalı yetkililer, organizasyonun merkez tarafından yapıldığını ve bu sayıda kişiyi yerleştirecek otel bulamayacaklarını ileri sürerek programın aynı şekilde devam edeceğini söyledi.

        Etiyopya’da Fetullahçı Terör Örgütü'ne ait altı okul bulunuyor.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler