Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KARABÜK (AA) - Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, Kanyon Park Projesi kapsamında kanyon köprü inşaatında çalışmaların devam ettiğini bildirdi.

        Başkan Vergili, gazetecilere yaptığı açıklamada, köprünün kısa sürede tamamlanıp halkın hizmetine sunmayı hedeflediklerini söyledi.

        Yapılacak köprüyle Beşbin Evler Mahallesi ile Safranbolu'nun bir birine bağlanacağını ifade eden Vergili, şöyle konuştu:

        "Köprü bitiminin ardından başlayacak Kanyon Park Projesi'nde, her yaş grubunun yararlanacağı, gençlerin her türlü sporu yapabileceği alanlar olacak. Kireç Kuyusu mevkisinde bulunan 310 bin metrekarelik alanda her türlü spor yapılabilecek. Parkta, 17 bin metrekare spor tesisleri, 2 kilometre bisiklet yolu, bin 870 su kanalı bulunuyor. Ayrıca, Afet Evleri bölgesine dev dönme dolap ve lunapark, yapay tırmanma duvarı, renk ve koku terasları, adrenalin parkı, çocuk köyü, kaykay pistleri, çeşitli eğlence merkezleri ve su sporlarını yapabilecekleri daha birçok tesis ve alan bulunacak."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Karabük haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Karabük Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler