Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KAYSERİ (AA) - Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kayserispor ile yollarını ayıran teknik direktör Hakan Kutlu, sarı-kırmızılı takımın başında çıktığı 26 resmi maçta 7 galibiyet gördü.

        Geçen sezon teknik direktör Tolunay Kafkas'ın istifasının ardından ligin 25. haftasında sarı-kırmızılı takımın başına geçen 44 yaşındaki teknik adam, yaklaşık 9 ay görev yaptı.

        Ligde geçen sezonun bitimine 10 hafta kala sıkıntılı konumda devraldığı Kayseri temsilcisi ile çıktığı maçlarda 2 galibiyet, 5 beraberlik ve 3 mağlubiyetle 11 puan toplayan Kutlu, takımının ligde kalmasına katkı sağladı.

        Sarı-kırmızılı camia ve taraftarların sevgisini kazanan Kutlu, bu sezon ise takımıyla istediği sonuçları alamadı. Sezona sahasındaki Akhisar Belediyespor mağlubiyetiyle başlayan Kutlu yönetimindeki Kayserispor, ligde 13 maçta 2 galibiyet, 3 beraberlik ve 8 mağlubiyetle 9 puan toplayarak 17. sırada kaldı.

        Kayseri ekibi, Kutlu yönetiminde bu sezon Ziraat Türkiye Kupası'nda çıktığı 3 maçı da kazandı.

        Kayserispor'un başında son iki sezonda lig ve Ziraat Türkiye Kupası'nda 26 karşılaşmaya çıkan Kutlu, bu maçların 7'sinden galibiyet, 8'inden beraberlik, 11'inden de mağlubiyetle ayrıldı.

        Sarı-kırmızılı takım, Kutlu yönetiminde ligde 23 maçta sadece 4 kez kazandı.

        - Daha önce de istifa kararı almıştı

        Hakan Kutlu, Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasında deplasmanda takımının Osmanlıspor ile 1-1 berabere kalmasının ardından da istifa kararı almış, kulüp başkanı Recep Mamur ile görüşmesi sonrasında görevine devam etmişti.

        Osmanlıspor maçının ardından Kutlu yönetimindeki Kayserispor, Gençlerbirliği'ne 2-0, Aytemiz Alanyaspor'a 3-0 ve son olarak Trabzonspor'a 1-0 mağlup oldu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler