Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        SAMSUN (AA) - Terme ilçesinin yüksek kesimlerine başlayan kar yağışının ardından ulaşımda sıkıntı yaşanmaması için belediye ekiplerince yol temizleme çalışması başlatıldı.

        Belediye Başkanı Şenol Kul, gazetecilere yaptığı açıklamada, ilçenin yüksek kesimlerinde kar yağışının etkili olduğunu söyledi.

        Belediye ekiplerinin ulaşımda aksama yaşanmaması için kar temizleme çalışması yaptığını belirten Kul, "Kış şartlarının hayatı olumsuz etkilememesi için titiz bir çalışma yürütüyoruz. Kar yağışı özellikle ilçemizin üst mahallelerinde etkili oldu. Büyükşehir belediyemizle işbirliği halinde gerçekleştirdiğimiz çalışmalarımızla mahallelerimizde ana arterlerimiz açık durumda. Karla mücadele çalışmalarımız 7 gün 24 saat sürecek." dedi.

        Kul, vatandaşları araçlarıyla ulaşımda sorun yaşamaları için kış lastiği takmaları konusunda da uyararak, "Vatandaşlarımızı kazalara ve ulaşımda aksamalara yol açmaması için bu konuya duyarlı olmaya davet ediyorum. Vatandaşlarımız kış lastiği takmayı unutmasın." ifadesini kullandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Samsun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Samsun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler