Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KONYA (AA) - Karapınar'da, restoran işletmecisi Yasin İren, Türk Lirası'na destek için 300 dolar bozdurup makbuzunu getirenlere yemek ikram ederek kampanya başlattı.

        İren, işletmesinde gazetecilere yaptığı açıklamada, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısı üzerine harekete geçtiklerini ve böyle bir kampanya başlattıklarını söyledi.

        Türk parasının güçlenmesi adına atılan her adımı desteklediklerini belirten İren, şöyle konuştu:

        "Türk Lirası'nı özendirmek için yapılan çalışmalara biz de esnaf olarak katkıda bulunmak istedik. Ekonomimize yapılan bu saldırıyı hep birlikte bozacağız. Batı karşısında dik duran Cumhurbaşkanımıza ve hükümetimize her türlü desteği veriyoruz. 15 Temmuz'dan sonra ülkemiz üzerinde oynana oyunları hep birlikte bozacağız. Biz de işletmemize 300 dolar bozdurup makbuzu getirene eşi ile birlikte yemek ikramında bulunmak istiyoruz."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Konya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Konya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler