Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ORDU (AA) - Altınordu ilçesinde etkili olan kar yağışı nedeniyle yol açma ve temizleme çalışmaları sürüyor.

        Altınordu Belediyesi, dün akşam saatlerinde başlayan yağış sonrası karla mücadele çalışmalarına başladı.

        İlçede herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması için gereken tedbirleri alan Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, sabah saatlerinden itibaren yoğun mesai yaptı. İlçenin yüksek kesimlerinde kapanan yollara müdahale eden ekipler, yolları ulaşıma açtı.

        İlçe Belediye Başkanı Engin Tekintaş, gazetecilere yaptığı açıklamada, meteorolojiden kar yağışıyla ilgili bilgi edindiklerini belirterek, "Biz de bu nedenle önceden önlemlerimizi aldık ve her an teyakkuzda olan bir ekip oluşturduk. Kar yağışı ile birlikte ekiplerimizle sabahın erken saatlerinde karla mücadele çalışmalarına başladık. Şu an itibari ile kapalı köy yolumuz bulunmamaktadır." dedi.

        Karla mücadelede, Ordu Büyükşehir Belediyesi ile koordineli çalıştıklarını anlatan Tekintaş, "Dış mahallelerimizde şu an kapalı mahalle yolumuz bulunmamaktadır. Olası kar yağışında ekiplerimiz hazır biçimde bekliyor. Kar açma çalışmalarımızı Ordu Büyükşehir Belediyemiz ile koordineli bir şekilde yürütüyoruz." diye konuştu.

        Tekintaş, karla mücadelenin hızlı ve etkili bir şekilde devam ettiğini vurgulayarak, şunları kaydetti:

        "Ekiplerimiz 24 saat esasına göre çalışıyor. Bölgede yoğun kar yağışı olması nedeniyle önceliğimiz hasta, cenaze ve öğrenci servislerinin güzergahlarıdır. Vatandaşlarımız bizlere 24 saat boyunca 444 40 52 numaralı telefondan ulaşabilirler. Hemşehrilerimizin bu konuda bizlere destek olmalarını ve asılsız ihbarlarda bulunmamalarını istiyoruz."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ordu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ordu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler