Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ANKARA (AA) - Doğa Koruma ve Milli Parklar Beypazarı Şefliği görevlileri, kar yağışı sebebiyle yaban hayatının olumsuz etkilenmemesi amacıyla Ankara'nın Beypazarı ilçesinde doğaya yem bıraktı.

        Beypazarı ilçesinde kar yağışının etkili olmasının ardından yabani hayvanların aç kalmaması amacıyla, Doğa Koruma ve Milli Parklar Beypazarı Şefliği görevlilerince doğaya yem bırakılması kararlaştırıldı.

        Bu çerçevede, araçlara konulan yemler görevlilerce, yabani hayvanların yoğun yaşadığı Kuyucak ve Batça mahalleleri ile Keltepe bölgesindeki dağlık alanlar ile Macun ve Oymaağaç mahallerindeki ormanlık alanlara bırakıldı.

        Yetkililer, yörede kar yağışının etkili olduğuna işaret ederek, yemlerin özellikle yabani hayvanların yoğun olarak yaşadığı bölgelere bırakıldığını kaydetti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler