Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MALATYA (AA) - Darende ilçesinde ilkokul öğrencileri, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Türk lirası kullanılması yönündeki çağrısına destek amacıyla "Dolara hayır Türk lirasına evet", "Türk lirasına güveniyoruz" gibi pankartlar hazırlayarak, Türk lirasının önemini anlatacak.

        AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, Darende Nadir İlkokulunda okuyan öğrenciler, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Türk lirası kullanılması yönündeki çağrısına destek amacıyla, "Yerli Malı Haftası" öncesinde, "Dolarını bozdur, ülkene sahip çık" kampanyası başlattı.

        Okul yönetiminin de destek verdiği kampanyada öğrenciler, velilere yönelik "Dolara hayır Türk lirasına evet", "Türk lirasına güveniyoruz", "Yerli malı alalım Türk lirası kullanalım", "Vatanını seviyorsan, dolarını sat, ekonomiye kat" pankartlar hazırlayarak Türk lirasının önemini anlatacak.

        Okul idaresi, yerli ve milli olanın tercih edilmesi noktasında geleceğin bireylerini oluşturacak öğrencilerin, veliler üzerinde etkili olacağını düşünerek bu kampanyayı başlattı.

        Kampanya kapsamında seminer ve eğitim verilen öğrenciler, evlerinde ailelerine yerli ve milli kullanımın artırılmasına yönelik farkındalık oluşturacak.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Malatya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Malatya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler