Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MUŞ (AA) - Vali Seddar Yavuz, Milli Eğitim Bakanlığınca düzenlenen "Eğitim ve Öğretimde Yenilikçilik Ödülleri" proje yarışmasında dereceye giren Muş Bilim Sanat Merkezi öğretmenlerini kabul etti.

        Öğretmenlerin elde ettiği başarıdan duyduğu memnuniyeti dile getiren Yavuz, 2015-2016 eğitim ve öğretim yılında dördüncüsü düzenlenen "Eğitim ve Öğretimde Yenilikçilik Ödülleri" proje yarışmasına 2 bin 581 başvurunun yapıldığını söyledi.

        Muş'tan Bilim Sanat Merkezi ve 2071 Melikşah okullarının arasında bulunduğu 94 çalışmanın bölge ödülüne layık görüldüğünü anımsatan Yavuz, şöyle konuştu:

        "Bölge genelinde, kurumsal kapasitenin geliştirilmesi kategorisinde, Muş Bilim Sanat Merkezi 'Muş Bilsem, Çocukları Bilimle Buluşturuyor Projesi' ile birincilik ödülü, 'Olumlu Tutum ve Davranışların Geliştirilmesi' kategorisinde ise, Muş 2071 Melikşah Ortaokulu 'Geleceğim İçin Okuyorum Projesi' birinci olmuştur. Diyarbakır ilinde düzenlenen ve 5 farkı kategoride yapılan ödül töreninde ise Türkiye birinciliği elde eden Muş Bilim Sanat Merkezi idareci ve öğretmenlerini kutluyorum."

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler