Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ADANA (AA) - Adana'da bir sürücünün otomobiliyle trafiği tehlikeye atacak şekilde gitmesi ve bir arabaya çarparak kaçması kameraya yansıdı.

        Kentte bir sürücünün trafikteki riskli araç kullanımı, diğer sürücüleri tehlikeye atarak ilerlemesi, AA muhabiri tarafından görüntülendi.

        Y.O. idaresindeki 01 YV 408 plakalı otomobil, İmamoğlu-Adana karayolundan kent girişine kadar 35 kilometre boyunca yüksek hızda ve tehlikeli şekilde şerit değiştirerek ilerledi.

        Zaman zaman yoldaki çalışma nedeniyle tek şeride düşen yolda sollama yapan araç, şarampole devrilmekten son anda kurtuldu.

        Sürücü, Sarıçam ilçesine geldiğinde 40 EC 390 plakalı otomobile arkadan çarparak kaçtı. Daha sonra bir akaryakıt istasyonuna giden Y.O, burada aracında bulunan iki kişiyle otomobilinde oluşan hasara baktı.

        Arabasına çarpılan sürücü ise polise giderek şikayette bulundu.

        Polis ekipleri, olaydan sonda kaçan sürücüyü bularak, ifadesine başvurmak üzere polis merkezine götürdü.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adana haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adana Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler