Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AKSARAY (AA)- Aksaray'da, cam balkon işletmecisi Can Özkan, 300 dolar bozdurup makbuzunu getirenlerin cam balkon bakımını yapacağını ve çamaşır askılığı hediye vereceğini belirtti.

        Aksaray'da, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısı üzerine esnafın dövize karşı başlattığı kampanya devam ediyor.

        Cam balkon işletmesi Can Özkan, Taşpazar Mahallesi'nde yaptığı açıklamada, Türk lirasına destek için başlatılan kampanyaları gördüğünü ve kendisinin de destek vermek amacıyla kampanya başlattığını söyledi.

        Türk lirasının değerinin arttırılması için yapılacak her türlü çalışmaya esnaf olarak destek vermeye hazır olduğunu belirten Özkan, "Elindeki dövizlerini bozduran ve aldığı makbuzla gelen müşterilere ücretsiz cam balkon bakımını yapacağım. Ayrıca gelen vatandaşlarımıza çamaşır askılığını ücretsiz vereceğim. İnşallah bu kampanya tüm şehrimize yayılır." diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aksaray haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aksaray Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler