Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KARABÜK (AA) - Karabük'te bir inşattan kalıp tahtası çaldıkları iddia edilen 3 kişiden ikisi tutuklandı.

        Alınan bilgiye göre, Bahçelievler Mahallesi'ndeki bir inşaattan hırsızlık yapıldığı ihbarı alan polis ekipleri, çalışma başlattı. Bir kamyonet ile kaçmaya çalışan 3 kişinin peşine düşen ekipler, bir süre sonra Namal Kavşağı'nda yol kesti. Burada duramayarak polis otosuna çarpan kamyonetten inen 3 şüpheli, yaya olarak kaçmaya başladı.

        Polis ekipleri, Gökhan S. (26) ve Duran B'yi (50) yakalarken G.S isimli şahıs kaçarak izini kaybettirdi. Kamyonetteki 3 bin 210 lira değerindeki kalıp tahtaları ise ekipler tarafından inşaat sahibine teslim edildi.

        Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheliler, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

        Bu arada olay yerinden kaçmayı başaran G.S'nin ise çeşitli suçlardan 15 yıl 4 ay cezasının bulunduğu öğrenildi.

        - Kırklareli'nde fuhuş operasyonu

        KIRKLARELİ (AA) - Kırklareli'nin Demirköy ilçesinde düzenlenen fuhuş operasyonunda 2'si yabancı uyruklu kadın olmak üzere 3 kişi gözaltına alındı.

        Kırklareli Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri İğneada beldesinde bir evde S.K'nın zorla para karşılığında Özbekistan uyruklu kadınlardan G.T. ve D.M'yi fuhuş yaptırdığı bilgisine ulaştı.

        Düzenlenen operasyonda Özbekistan uyruklu kadınlardan G.T ve D.M. ile şüpheli S.K. yakalandı.

        S.K. çıkarıldığı mahkemece, "zorla fuhuş yaptırma ve fuhuş için yer temini" suçunu işlemekten tutuklandı.

        Yabancı uyruklu kadınlar İl Göç Müdürlüğüne teslim edildi.

        - Ilgın'da uyuşturucu ticareti yaptığı iddia edilen 3 zanlı tutuklandı

        KONYA (AA) - Konya'nın Ilgın ilçesinde uyuşturucu ticareti yaptığı ileri sürülen 3 zanlı, tutuklandı.

        Alınan bilgiye göre, Ilgın Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Şube Müdürlüğü ekipleri, Camiatik Mahallesi Sanayi Sitesi'ndeki bir oto tamirhanesinde uyuşturucu ticareti yapıldığı ihbarı alınması üzerine harekete geçti.

        Yapılan takip sonucu operasyon düzenleyen ekipler, uyuşturucu ticareti yaptığı ileri sürülen A.M. (25), Y.K. (32), O.F. ( 30) ve R.G'yi (27) gözaltına aldı.

        Yapılan aramalarda, şüphelilerin üzerlerinde ve yakalandıkları adreslerde 63 adet uyuşturucu hap ve bir miktar esrar maddesi ele geçirildi.

        Polisteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlılardan A.M, Y.K. ve O.F. tutuklandı, R.G. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

        - Adıyaman'da firari hükümlü yakalandı

        ADIYAMAN (AA) - Adıyaman'da hakkında kesinleşmiş hapis cezası bulunan bir hükümlü yakalandı.

        Adam öldürme teşebbüs suçundan hakkında 5 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan Osman T'nin kent merkezinde bir evde kaldığı bilgisini alan Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, Cumhuriyet Mahallesi'nde bir eve operasyon düzenledi.

        Evde yakalanan Osman T, gözaltına alındı.

        Hükümlü, işlemlerinin ardından cezaevine gönderildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler