Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BURSA (AA) - Şarkıcı Nadide Sultan, Bursa'da Çekirge Devlet Hastanesinin engelli personeline yönelik düzenlenen moral ve motivasyon etkinliğinde konser verdi.

        Bursa Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği tarafından hastanenin toplantı salonunda düzenlenen etkinlikte konuşan Nadide Sultan, Dünya Engelliler Günü dolayısıyla gerçekleştirilen etkinliğe katılmaktan mutluluk duyduğunu söyledi.

        Kamu kurumlarının personel sayısının yüzde 4'ü kadar engelli çalıştırma zorunluluğu bulunduğunu hatırlatan Sultan, "Onların iş buluyor olması ve topluma karışıyor olması çok güzel bir şey. Buna vesile olanlardan Allah razı olsun." diye konuştu.

        Bursa Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Rüstem Aşkın da 15-20 yıl önce hem kamuda hem de özel sektörde engelli vatandaşların iş bulabilme imkanının sınırlı olduğunu anımsatarak, bu sebeple çalışan engellileri gördüğü zaman mutluluk duyduğunu ifade etti.

        Konuşmaların ardından Şarkıcı Nadide Sultan konser verdi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler