Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        TRABZON (AA) - Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Rektörü Prof. Dr. Süleyman Baykal, Anadolu Ajansı tarafından düzenlenen "Yılın Fotoğrafları" oylamasında 3 fotoğrafı seçti.

        Rektör Prof. Dr. Süleyman Baykal ile Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Asım Örem, AA Trabzon Bölge Müdürlüğünü ziyaret etti.

        Bölge Müdürü Zafer Sel ile bir süre sohbet eden Baykal, AA tarafından düzenlenen "Yılın Fotoğrafları" oylaması hakkında bilgi aldı.

        Fotoğrafları tek tek inceleyen Baykal, daha sonra haber kategorisinde Elif Öztürk'ün "Türkiye darbe girişimine karşı tek yürek", spor kategorisinde Volkan Furuncu'nun "Muhammed Ali'nin vefatı" ile yaşam kategorisinde Ali Jadallah'ın "Gazze'de kış" başlıklı çalışmasına oy verdi.

        Prof. Dr. Baykal, fotoğrafların hepsinin anlam dolu ve birbirinden güzel olduğunu söyledi.

        Oylama listesinde yer alanların, seçilmiş, özel fotoğraflar olduğunu vurgulayan Baykal, "AA, ajans dediğimizde aklımıza ilk gelen haber kaynağımız oldu. Kurumsal olarak da bizim Anadolu Ajansına bakışımız çok farklı. Her anlamda teşekkür ediyoruz. Hem objektifliği hem de bilgilendirme anlamında çok büyük katkılarını görüyoruz." diye konuştu.

        Anadolu Ajansının mobil uygulamasını kullandığına işaret eden Baykal, "Cep telefonuma baktığımda bir 'tık' olduğunda biliyorum ki Anadolu Ajansı bizi bir konuda bilgilendiriyor. Güzel hizmetler bunlar. Başarılar diliyorum. Trabzon'da da Anadolu Ajansının güçlü bir yapısı olduğunu biliyoruz ve ajansımızdan memnunuz." dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Trabzon haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Trabzon Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler