Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KİLİS (AA) - İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Vakfı tarafından temin edilen 53 adaklık kurban Suriye'de kesilerek, Dabık bölgesindeki ihtiyaç sahiplerine dağıtıldı.

        İHH Kilis Koordinasyon Merkezi'nden yapılan yazılı açıklamada, adaklık kurbanlardan elde edilen etin bölgede yaşayan Suriyeli aileler arasında pay edildiği belirtildi.

        Açıklamada, "Fırat Kalkanı Harekatı" sonrası güvenliğin sağlandığı Suriye'nin Dabık kentinde yaşayan 400 aileye ulaşıldığı anımsatılan açıklamada, "İnsani Yardım Vakfı, duyarlı insanlarca bağışlanan 53 adak kurbanlarının kesimi Dabık kent merkezinde gerçekleştirdi. Bu kurbanlara ait etleri aralarında öğretmen ve yetim çocukları bulunan ailelerin de bulunduğu 400 aileye ulaştırıldı." ifadelerine yer verildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kilis haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kilis Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler