Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        SİVAS (AA) - Son kararname ile farklı illere atanan Sivas Vali Yardımcıları Turgay İlhan ve Mehmet Şerif Olcay, veda ziyaretlerinde bulundu.

        İlhan ve Olcay, Akıncılar Kaymakamı Yaşar Kemal Yılmaz, Hafik Kaymakamı Abdullah Özadalı, Ulaş Kaymakamı Orhan Altun ve İmranlı Kaymakamı İshak Çınar ile Belediye Başkanı Sami Aydın'ı makamında ziyaret etti.

        Sivas'ın her zaman kendisinde özel bir yerinin olduğunu belirten İlhan, "Sivas’a geldiğimde ilk Aksu'yu sonrasında da Kent Meydanı'nı gördüm. Şehrin önde gelenleri de iyiyse verimli bir çalışma yaparız diye düşündüm ve şehirde uyumlu bir çalışma gerçekleştirdik. Sivas bizim için farklı bir anlam kazandı." dedi.

        Başkan Aydın'da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, ziyaret anısına vali yardımcılarına hediyeler takdim etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sivas haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sivas Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler