Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AYDIN (AA) - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Türk lirasının değer kazanması için yaptığı döviz bozdurma çağrısına Nazilli ilçesindeki esnaftan destek geldi.

        Reklamcı Furkan Eftal Kırlıoğlu, ortağı Gökhan Dikbaşoğlu'yla birlikte Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısına destek verdiklerini, 500 dolarını bozdurup makbuzuyla birlikte gelenlere kentin farklı noktalarında bulunan reklam tabelalarından istedikleri reklamları ücretsiz yayınlayacaklarını söyledi.

        "Artık Amerika’nın bizi sömürmesini istemediğimiz için Nazilli’de bu kampanyaya destek veriyoruz” diyen Kırlıoğlu, tüm vatandaşların ellerindeki dolarları bozdurması gerektiğini dile getirdi.

        Kırlıoğlu, “Artık bu cennet vatanımızın birilerine peşkeş çekilmesini istemiyoruz. Doları da istemiyoruz. Kim 500 dolar veya avro bozdurup faturasını getirirse, biz ona dev reklam panomuzda ücretsiz reklam yapacağız” dedi.

        Bu kampanyada büyük esnaf, küçük esnaf ayrımı gözetilmemesi gerektiğini kaydeden Kırlıoğlu, kampanyayı duyan çok sayıda vatandaş ve esnafın kendilerine destek verdiğini dile getirdi.

        Kırlıoğlu, ülkenin geleceği için böyle kampanyaların desteklenmesi gerektiğini sözlerine ekledi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler