Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        TEKİRDAĞ (AA) - Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve Tekirdağ İli Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliğince Malkara Kültür Sarayı'nda hayvancılıkla ilgili seminer gerçekleştirildi.

        Tekirdağ Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Ergin Durgun ve Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Hizmetler Daire Başkanı Hacı Aslan'ın konuşmalarının ardından seminerde veteriner hekim Tahir Selçuk Yavuz tarafından "Süt Sığırlarında Kızgınlık Sorunları ve Döl Verimi" ile " Hayvan Besleme" konularında üreticilere bilgiler verildi.

        Seminere, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Hizmetler Daire Başkanı Hacı Aslan, Malkara Ziraat Odası Başkanı Mustafa Gündüz, Tekirdağ Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Ergin Durgun, Tekirdağ Tarım Kooperatifleri Bölge Başkanı Ramazan Demirkıran, Belediye Meclis Üyesi Uğur Eker Tarım ve Hayvancılık Müdürü Cengizhan Erbaş ve üreticiler katıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tekirdağ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tekirdağ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler