Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MUĞLA (AA) - Bodrum Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında, 4 ilde düzenlenen operasyonda, yurt dışına çıkma hazırlığı yaptıkları iddiasıyla yakalanan 8 FETÖ/PDY şüphelisinden 3'ü tutuklandı.

        Başsavcılık Terör Suçları Bürosunca yürütülen soruşturma kapsamında, Aydın, Antalya, İstanbul ve Manisa'da eş zamanlı düzenlenen operasyonda, FETÖ/PDY üyesi olan ve Bodrum'dan Yunanistan'ın İstanköy (Kos) Adası'na kaçma hazırlığı içerisinde oldukları belirlenen 8 kişi gözaltına alındı.

        Bodrum Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Amirliğindeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheliler A.S, H.A ve M.A. tutuklandı.

        Öte yandan gözaltındaki diğer 5 kişinin de örgüt içi haberleşme aracı "ByLock" ve Bank Asya hesap hareket kayıtlarının incelemesinin ardından adliyeye sevk edilecekleri öğrenildi.

        Bodrum Cumhuriyet Başsavcılığı Terör Suçları Bürosunca yürütülen soruşturmada, Ş.İ, A.E, A.S.S, İ.K, H.A, Ü.Ü.K, A.S. ve M.A, Aydın, Antalya, İstanbul ve Manisa'da düzenlenen eş zamanlı operasyonla yakalanmıştı. Yunanistan'ın İstanköy (Kos) Adası'na geçmek istedikleri tespit edilen şüphelilere ait 7 adreste dijital materyallerin/örgütsel dokümanların elde edilmesine yönelik Bodrum Sulh Ceza Mahkemesinin kararıyla aramalar gerçekleştirilmişti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler