Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BİLECİK (AA) - Bilecik Belediyesi'nin aralık ayı meclis toplantısında, Diriliş Ertuğrul dizisinin yapımcısı ve senaristi Mehmet Bozdağ ile oyuncu Engin Altan Düzyatan'a "Fahri Hemşehrilik Beratı" verilmesi kararı alındı.

        Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi Meclis Salonu'nda, Belediye Başkanı Selim Yağcı başkanlığında yapılan toplantıda, 10 gündem maddesi görüşüldü.

        Toplantıda, 2017 mali yılı bütçesiyle ilgili plan ve bütçe komisyonu raporu, ücret ve tarifeler, kira bedelleri, imar konuları, binalardan alınacak otopark ücretlerinin arttırılması gibi konular görüşülürken, komisyon üyelerinin seçimi de yapıldı.

        Gündem dışı maddelerinde görüşüldüğü toplantıda, Diriliş Ertuğrul dizisinin yapımcısı ve senaristi Mehmet Bozdağ ile oyuncu Engin Altan Düzyatan'a "fahri hemşehrilik beratı" verilmesine de oy birliğiyle karar verildi.

        Oylamanın ardından Başkan Yağcı, Diriliş Ertuğrul dizisinin ve oyuncularının Bilecik'in tanıtımına ve turizmine büyük katkı sağladığını belirterek şunları söyledi:

        "Bilecik, maalesef hep büyük şehirlerin arasında gerek turizmde, gerekse tanıtımda mütevazi ölçekte kalmış ve yeterince tanıtılmamış. Diriliş Ertuğrul dizisi, izlenen bir dizi. Dolayısıyla şehrimizin adını hem ulusal hem de uluslararası anlamda duyuruyor. Çok büyük miktarlarda bütçe ayrılsa bile belki de bu kadar tanıtım yapılamazdı."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bilecik haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bilecik Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler