Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MERSİN (AA) - Mersin'de kendisinden yaklaşık 2 aydır haber alınamayan 25 yaşındaki gencin ailesi kayıp başvurusunda bulundu.

        Akdeniz ilçesi Yanpar Mahallesi'inde ikamet eden 25 yaşındaki Mustafa Kara'dan haber alamayan ailesi, oğullarının bulunması için adliyeye giderek, kayıp başvurusu yaptı.

        Baba Arif Kara, gazetecilere yaptığı açıklamada, oğlunun yaklaşık 2 ay önce Mersin'de bir iş yerindeki kişinin yanına çanta ile gittiği ve ondan 50 lira alarak "Konya'dan Ankara'ya gideceğim oradan da Samsun'a geçip Amasya'ya gideceğim." dediğini öğrendiklerini söyledi.

        Oğlunun daha sonra telefonda görüştüğü annesine de çalışmak için Samsun'a gittiğini söylediğini dile getiren Kara, şöyle konuştu:

        "Kendisiyle bir daha irtibat kuramadık. Oğlum annesiyle günlük konuşurdu. Aklımıza kötü şeyler geliyor. Ya başına bir iş geldi ya da birinin yanında esir. Günlük konuşan çocuk 55 gündür konuşmaz mı? Başına bir iş gelmeseydi başkasından telefon bulur aradı. Muhakkak bize bilgi verirdi. Gerçekten evimizde, içimizde öyle bir ateş yanıyor ki. Eve gidesim gelmiyor. Ailem gözümün içine bakıyor. Beklemek çok zor. Oğlumun yaşamından endişe ediyorum. Arkadaşlarının lafına inanıp buralardan gitmiş olabilir. Annesi de çok merak ediyor ve endişeli. Ben savcılığa başvuruda bulundum. Yetkililerden de destek istiyorum."

        Kara, oğlunu görenlerin polise veya jandarmaya bildirmelerini istedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mersin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mersin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler