Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        DENİZLİ (AA) - Denizli Büyükşehir Belediyesinin, sokakta yaşamak zorunda kalan evsiz vatandaşlara şefkat elini uzatarak kış mevsimi boyunca evsiz vatandaşları ağırlayacağı bildirildi.

        Belediyeden yapılan açıklamada, sokakta yaşamlarını sürdürmek zorunda olan evsizlerin, kış mevsiminde barınma ihtiyacın gidermek üzere, büyükşehir belediyesince uygun alanda misafir edileceği belirtildi.

        Kış aylarını sokakta geçirmek zorunda kalanların, belediye müracaat etmeleri halinde bu imkandan yararlanabilecekleri gibi vatandaşların da sokakta yaşadığını gördükleri kişiler için ALO 153 ya da 280 25 60 nolu telefon hatlarına bildirim yapabileceklerinin dile getirildiği açıklamada, bu kişilere de belediye ekiplerince ulaşılacağı istekleri halinde aynı şekilde kış mevsimi boyunca konuk edilebilecekleri kaydedildi.

        Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan da açıklamada, zor durumda olan tüm vatandaşlara temas etmeye çalıştıklarını belirterek, "Bu soğuk günleri geçirecek sıcak bir yuvası olmayan vatandaşlarımızı kış mevsimi boyunca ağırlayacağız, soğuk kış günlerini sıcak bir yerde barınarak geçirebilmeleri için misafir edeceğiz." ifadelerini kullandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Denizli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Denizli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler