Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KARAMAN (AA) - Karaman Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Bayram Uysal, vatandaşları "Dövizini Bozdur Oyunu Boz" kampanyasına katılmaya davet etti.

        Uysal, yaptığı yazılı açıklamada, 2016 yılının ikinci yarısında ülke üzerinde büyük oyunlar oynandığını, 15 Temmuz darbe girişiminden sonra ülkenin ekonomik kaosa sürüklemek isteyenlerin olduğunu belirtti.

        Esnafa Türk Lirası'na sahip çıkmaya davet eden Uysal, şunları kaydetti:

        "Alın dolarınızı, Euronuzu başınıza çalın. Bizim önceliğimiz Türk Lirası'dır. O nedenle, halkımızı ve esnafımızı ellerinde mevcut olan dövizlerini Türk Lirası'na çevirmeye veya altına yatırmaya davet ediyorum. Bu milli bir görevdir. Gelin Türkiye ve Türk düşmanlarını bir kez daha mahcup edelim, ülkemize, ekonomimize ve Türk Liramıza sahip çıkalım."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Karaman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Karaman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler