Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        OSMANİYE (AA) - Kadirli Belediye Başkanı Ömer Tarhan, doğuştan zihinsel engelli Gökhan Turgutoğlu'na davul hediye etti.

        Engelliler Günü etkinlikleri kapsamında ziyaretlerde bulunan Tarhan, Şehit Vedat Kocadallı Mahallesi'nde ikamet eden doğuştan zihinsel engelli 29 yaşındaki Turgutoğlu'nun isteğini yerine getirerek davul hediye etti.

        Tarhan, gazetecilere yaptığı açıklamada, fiziki engellerin kaldırılması kadar beyinlerdeki engellerin de kaldırılmasının önemli olduğunu söyledi.

        Engelliler Günü dolayısıyla yaptığı ziyarette davul isteğinde bulunan Turgutoğlu'nu sevindirmenin kendisini mutlu ettiğini belirten Tarhan, şöyle devam etti:

        "Yaptığımız ziyaretlerde doğuştan zihinsel engelli Gökhan Turgutoğlu bizden davul talebinde bulundu. Daha önce küçük davul getirenleri kabul etmemiş. Kardeşimizin isteğini yerine getirmek için Adana'da bulduğumuz davulu vermek için yeniden evine gittik. Geleceğimizi bildiği için evin önünde bizi beklemiş. Bizi görünce çok sevindi. Gözlerindeki mutluluk dünyalara değer. Gökhan kardeşimizin mutluluğu daim olsun. Yüzü hep böyle gülsün."

        Anne Safire Turgutoğlu ise eşinin işsiz olduğunu belirterek, oğlunu sevindiren Tarhan'a teşekkür etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Osmaniye haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Osmaniye Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler