Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BURSA (AA) - Bursa'da yerel bir gazete dolar ve avro bozduranların seri ilanlarını ücretsiz yayınlıyor.

        Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısı sonrası Türk lirasının değerlenmesi için yurdun dört bir tarafında başlayan döviz bozdurma kampanyasına destekler devam ediyor.

        Bursa Haber gazetesinin, "Türkiye için el ele" sloganıyla başlattığı kampanya kapsamında, dövizini Türk lirasına çevirenlerin seri ilanlarını ücretsiz yayınlayacağını duyurdu.

        Satılık gayrimenkul, araç, zayi ilanları, "iş arıyorum" ilanları başta olmak üzere seri ilanlar sınıfındaki tüm ilanlar için geçerli olacak kampanyaya ilişkin yapılan açıklamada, "İster 10, ister bin dolar, ister 100 avro. Sayın Cumhurbaşkanımızın çağrısına uyarak dolar ve avro bozdurup, dekontunu gönderen tüm Bursalılara, 31 Ocak'a kadar küçük ilan hizmetimiz ücretsiz. Ücretsiz ilanınızı ister hemen bugün kullanın, ister ihtiyacınızın olacağı güne bırakın." ifadeleri kullanıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler