Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AFYONKARAHİSAR (AA) - Voleybol Efeler Ligi ekiplerinden Afyon Belediye Yüntaş, hafta sonu oynayacağı İnegöl Belediyespor maçının hazırlıklarına devam ediyor.

        Atatürk kapalı spor salonunda Antrenör Sinisa Reljic, yönetiminde yapılan antrenmana sakatlığı dolayısıyla ilk yarıyı kapatan Ahmet Arslan ve Berkan Bozan katılmadı.

        Taktik ağırlıklı geçen antrenman sonrasında AA muhabirine açıklamalarda bulunan Sinisa Reljic, İnegöl deplasmanın zorlu geçeceğini ama galip gelmeyi hedeflerini söyledi.

        Kervin Pineruanın ani vefatının ardından takım olarak etkilendiklerini ama mücadele etmeye devam etmeleri gerektiğini ifade eden Reljic, tüm takım için zor bir süreç olduğunu söyledi.

        Reljic, "Bunun da üstesinden geleceğimize ve takımıma güveniyorum. İnegöl Belediyespor maçı da bizim için önemli oraya galibiyet için gideceğiz iyi bir oyunla puanlarla dönmek istiyoruz. Yeni bir pasör çaprazı içinde arayışlarımız devam ediyor. İnce eleyip sık dokuyoruz, takımımıza katkı sağlayacak en iyi oyuncuyu Afyon'a getirmek istiyoruz." diye konuştu.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler