Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        EDİRNE (AA) - Trakya Üniversitesi Özel Eğitim Topluluğu tarafından Dünya Engelliler Günü nedeniyle ''Biz de Varız'' tiyatro etkinliği düzenlendi.

        Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, Balkan Kongre Merkezi’nde düzenlenen etkinlikte, engelleri kaldırmak için hep birlikte çalıştıklarını belirtti.

        Trakya Üniversitesi olarak bu konuda her türlü katkıda bulunmaya hazır olduklarını ifade eden Tabakoğlu, ''Engelsiz bir üniversitenin toplantıları başladı. İnşallah Türkiye'ye örnek olacak bir üniversiteyi hep birlikte yapacağız. Ben etkinliğe katılımınız ve desteğiniz için hepinize çok teşekkür ediyorum.'' dedi.

        Gösteri Sinema Topluluğu tarafından hazırlanan Özel Eğitim Tanıtım ve Biz de Varız jenerik videosu ile başladı. Daha sonra tiyatro toplulukları çeşitli gösteriler yaptı.

        Programa özel eğitim kurumlarından gelen engelli öğrenciler ve aileleri ile çok sayıda üniversite öğrencisi katıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Edirne haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Edirne Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler