Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        EDİRNE (AA) - Türk Hava Kurumu (THK) İpsala şubesi yönetimi öğrencilere kırtasiye yardımında bulundu.

        İpsala THK Şube Başkanı Niyazi Akıncı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, THK olarak ilçe ve beldedeki ilkokul öğrencilerine kırtasiye yardımında bulunduklarını söyledi.

        THK'nın halktan aldığını yine halkın çocuklarına yaptığı destekle verdiğini ifade eden Akıncı şunları kaydetti:

        "THK halkımızın desteğiyle 91 yıldır yine bu ülkenin insanlarına yaptığı hizmetlerle geri ödemiştir. THK bünyesinde kurulan üniversiteler ve havacılık okullarıyla gençlerimize, çocuklarımıza eğitim vermekteyiz. Toplumsal sorunların çözüm üretiminde, iyileştirilmesi ve geliştirilmesinde eğitim ilk sırada yer almaktadır. Bizler de köy okullarımızdaki eğitim sorunlarına duyarlılıkları artırıp, ihtiyacı olan kesimler için dayanışma duygusunu geliştirmek istedik. Sosyal sorumluluk etkinliği kapsamında, okullarımıza bin adet defter ve kalem 500 adet boyama kitabı dağıtımı yaptık.”

        İlçe Milli Eğitim Müdürü Salih Mehmet Engin de THK yönetimine teşekkür ederek şöyle konuştu:

        "Ülkemizin gözde kurumlarından olan Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk´ün emirleri ile 1925 yılında kurulan Türk Hava Kurumu önem verdiğimiz bir kurumdur. Amacı, Türkiye´de havacılık sanayisini kurmak, havacılığın askeri, ekonomik, sosyal ve siyasal önemini anlatmak, askeri, sivil, sportif ve turistik havacılığını gelişmesini sağlamak, bütün bunlar için gerekli araç ve gereci hazırlamak, personeli yetiştirmek ve uçan bir Türk gençliği oluşturmak olan Türk Hava Kurumumuza eğitime verdiği önemden dolayı çok teşekkür ederiz."

        Kırtasiye yardımları dağıtımına Engin, Akıncı ve yönetim kurulu üyeleri Nejdet Ersoy, İsmail Aliş katıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Edirne haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Edirne Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler