Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KONYA (AA) - Konya Şehit Aileleri Derneği yönetimi, Konya İl Emniyet Müdürü Şükrü Yaman'ı ziyaret etti.

        İl Emniyet Müdürü Yaman, Şehit Aileleri Derneği Başkanı Recep Pekdemir ve beraberindeki yönetim kurulu üyelerini makamında kabul etti.

        Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Yaman, kendisinin de şehit ailesinin bir mensubu olduğunu söyledi.

        Bu vatan uğruna canlarını feda eden şehitleri şükranla andığını belirten Yaman, "Maddi ve manevi olarak şehit ailelerinin her zaman yanında olduk ve olmaya da devam edeceğiz. Sizlerin 'oğulsuz yaşanır ama vatansız yaşanmaz' sloganı birlik ve beraberliğimizin sembolüdür. Şehitlerimiz ve sizler bu vatanın gururusunuz” ifadelerini kullandı.

        Konya Şehit Aileleri Derneği Başkanı Recep Pekdemir da yeni görevi dolayısıyla Yaman'ı kutlayarak, “Sizin gibi değerli bir kişinin bu makamda, Konya’da görev yapmasından mutluyuz. Özellikle şehit ailelerinin her zaman yanında olmanız bizleri ayrıca mutlu etmektedir.” değerlendirmesinde bulundu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Konya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Konya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler