Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KONYA (AA) - Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli ve beraberindeki heyet, Halk Eğitim Merkezi öğretmenlerine yeni eğitim-öğretim yılı dolayısıyla hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

        Karatay Halk Eğitim Merkezi, Hamzaoğlu Kız Kur'an Kursu ve Mevlana Sanat Merkezi'ne ziyaret gerçekleştiren Başkan Hançerli, sosyal belediyecilik anlayışının yapılan hizmetlerle daha fazla varlık gösterdiğini söyledi.

        Karatay Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Fatma Zehra Erdoğan ise, el yapımı eserlerin sadece el becerisi olmadığını, hepsinin yürekten geldiğini ve aşkla yapıldığını söyleyerek, tüm öğretmen ve kursiyerlere çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

        Ziyaret, Karatay Halk Eğitim Merkezi öğrencilerinin judo gösterisi ile son buldu.

        Ziyarete, AK Parti Konya İl Kadın Kolları Başkanı Ayşe Lütfiye Poçanoğlu, AK Parti Konya İl Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Said Çelik de katıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Konya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Konya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler