Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MUĞLA (AA) - Milas ilçesine giden Muğla Valisi Amir Çiçek, Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde düzenlenen programda, şehit aileleri ile bir araya geldi.

        Vali Çiçek'e Milas Kaymakamı Fuat Gürel, İl Jandarma Komutanı Albay Yavuz Özfidan, İl Emniyet Müdürü Hakan Çetinkaya, Milas Hava Meydan Komutanı Hava Sistem Albay Cenk Erataç, Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Vekili Hüseyin Erkek ve kurum amirleri eşlik etti.

        Devletin şehitlerin emaneti olan şehit yakınlarının her zaman yanında olduğunu ifade eden Çiçek, emanete herkesin sahip çıkması gerektiğini vurguladı.

        Çiçek, "Düşmanlarımız var olduğu sürece vatanımızı, bayrağımızı, milletimizin birliğini, devletimizin gücünü korumak için şehit olmaya her zaman hazırız. Güçlüysek, bayrağımız gönderde dalgalanıyor, milletimizin birliği devam ediyorsa ne mutlu bizlere." dedi.

        Vatanı korumak, milletin birliğini sağlamak için canını feda eden, kanlarını akıtan şehitler sayesinde ayakta durduklarına işaret eden Çiçek, "Şehitlerimize ve gazilerimize minnettarız. Şehitlerimizin ruhları şad olsun. Ebediyete intikal etmiş gazilerimize Allah'tan rahmet, hayatta olan gazilerimize sağlık diliyorum." diye konuştu.

        Şehit ailelerinin acılarını paylaştıklarını kaydeden Çiçek, kapılarının her zaman şehit ailelerine açık olduğunu ifade etti.

        Vali Çiçek, daha sonra Milas Muharip Gaziler Derneğini ziyaret ederek dernek yönetimiyle sohbet etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler