Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MUĞLA (AA) - Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri tüm mahallelerde halka temel yangın eğitimi veriyor.

        Ekipler eğitimlerde vatandaşlara itfaiyenin görev ve yetkileri, afet anında yapılması gerekenler, alınması gereken tedbirler ve yangın anında müdahale ile temel yangın söndürme teknikleri hakkında uygulamalı bilgi veriyor.

        İtfaiye çalışanları tarafından bugüne kadar 168 mahallede 4 bin 104 vatandaşa eğitim verildi.

        Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanı Raşit Çöl yapılan çalışmadan olumlu geri dönüşler aldıklarını ve bugüne kadar 168 mahallede eğitim verdiklerini belirterek, "Verdiğimiz eğitimlere vatandaşlarımızın gösterdiği ilgiden dolayı memnunuz. Yaptığımız eğitimlerle amacımız yangın konusunda bilinçli bir toplum oluşturmak. Bu sayede vatandaşlarımıza yangın ve afetlerde harekat tarzını öğreterek oluşacak can ve mal kaybını asgari düzeye indirmek. Bu kapsamda eğitimlere devam edeceğiz." dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler