Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MUĞLA (AA) - Menteşe Belediye Meclisi Aralık ayı toplantısı yapıldı.

        Konakaltı İskender Alper Kültür Merkezi Nail Çakırhan Salonu'nda Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş başkanlığında gerçekleşen toplantıda, 12 gündem maddesi görüşüldü.

        Belediye Başkanı Gümüş, yaptığı konuşmada, 3 partiden üyelerin bulunduğu meclisin uyum içinde çalıştığını belirterek, bölgenin sorunlarını yakından takip eden, gençlerin çoğunlukta olduğu bir meclise sahip olduklarını söyledi.

        Gümüş, meclisin birbiriyle uyumlu ve anlayışlı gençlerden oluşmasının, meclis üyelerinin çalışmalarını, moral ve motivasyonunu arttıran bir unsur olduğunu dile getirdi.

        2016 yılında Menteşe’ye hizmet etmek, vatandaşların yaşam kalitesini arttırmak adına son derece önemli çalışmalara imza attıklarını ifade eden Gümüş, şöyle konuştu:

        "Çalışmalar, aynı hızla 2017 yılında da devam edecek. Bugüne kadar yapmış olduğunuz çalışmalarınızdan dolayı sizlere teşekkür ediyorum. Bundan sonra da aynı şekilde çalışmaya devam edeceğimize inanıyor. 2017 yılının sevgi, sağlık, barış ve huzur dolu bir yıl olmasını diliyorum."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler