Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        EDİRNE (AA) - Trakya Üniversitesi (TÜ) İlahiyat Fakültesi ve Edirne Milli Eğitim Müdürlüğü, eğitimde işbirliği protokolü imzaladı.

        Edirne Milli Eğitim Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, il mili eğitim müdürlüğü toplantı salonundaki protokol töreni kapsamında, Anadolu İmam Hatip Liseleri ve İmam Hatip Ortaokulları öğrencilerinin mesleki, akademik, sportif, sanatsal, sosyal-kültürel ve yabancı dil gibi alanlarda yeteneklerinin ortaya çıkarılması ve geliştirilmesi, onlara çağın gerektirdiği bilgi ve becerilerin kazandırılması amaçlanıyor.

        Ayrıca öğretmenlerin mesleki ve akademik gelişimlerinin desteklenmesi, akademisyenlerin ve öğretmenlerin karşılıklı bilgi ve tecrübe paylaşımlarında bulunulması, fakülte öğrencilerinin öğretmenlik uygulamalarına katkı verilmesi, din eğitimi ve öğretiminde ortak aklın verilerinden yararlanılmasına yönelik çalışmalar gerçekleştirilecek.

        Protokolün, İl Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Özcan ve İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Cevdet Kılıç tarafından imzalandığı bildirildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Edirne haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Edirne Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler